Bredgade

Bredgade 6, 8870 Langå

Den Gamle Skole i Langå - bevaringsværdig og centralt beliggende ejendom til salg

Efter snart 10 år i vores dejlige villa i Langå skal vi prøve noget nyt - og sætter derfor huset til salg.


Huset er opført i 1914 som skole i Langå, med undervisningslokaler i stueplan og overlærerbolig på 1. sal. Siden har huset fungeret som kommunekontor, lokalhistorisk arkiv og senest som bank, indtil vi købte ejendommen.


Huset har i næsten hele sin levetid været offentligt ejet, og alle om- og tilbygninger er derfor udført af professionelle. Du finder dog stadig mange sjove detaljer fra husets historie - som fx den indbyggede bankboks, der i dag fungerer som spisekammer. 


Huset består af 235 kvm. bolig, 83 kvm kælder og 588 m2 grund med have og carport anlagt i 2012. Huset består i stueplan af: entre, gæstetoilet, nyt køkken fra 2011, stor stue, 2 værelser samt trappeopgang. På 2. sal finder du badeværelse, tekøkken, stue samt 3 gode værelser. 


Der er mulighed for at etablere 2 lejligheder samt erhverv på ejendommen. Huset er beliggende centralt i Langå ved byens park, med 100 m til indkøb og 15 m til bibliotek og kulturhus samt 6 min. gang til stationen (30 min. med tog til Århus). 


Vi synes at huset er unikt - højt til loftet, smukt, bevaringsværdigt ydre, og med masser af historie og plads. Det er et hus der skal ses og opleves - og vi viser gerne frem! 


Prisidé: 1.950.000 - kontakt:

Birgitte Bager (30278646 samt email) eller Jan Luxenburger (22957797 + email).


Link til Boliga med BBR, kort samt øvrige ejendomsdata.


Klik på galleriet nedenfor for store billeder!

Set fra byens park
Husets sydside
Husets sydside
Den gamle skole anno 1920
Kig fra stuen
Stuen
Brændeovn fra 2012
Stuen
Den gamle hovedindgang
Stuen
Køkken - HTH fra 2012
Køkken
Køkken
Køkken
Køkken med kig til stue
Multirum, stueetagen
Toilet, stueetagen
Trappeopgang
Trappeopgang
Trappen set fra 1. sal
Toilet og bad på 1. sal
Toilet og bad på 1. sal
Stue, 1. sal
Kontor, 1. sal
Værelse, 1. sal
Værelse, 1. sal

Lidt om Langå..


Du finder Langå lidt sydvest for Randers - midt i den smukke natur omkring Gudenåen. Her er togforbindelse til hele landet, og Langå rummer skole, institutioner, læge / tandlæge, dagligvare- og specialforretninger, kulturhus, friluftsbad - og ikke mindst en hel masse fantastiske og iderige mennesker. Der foregår kort sagt ting i Langå - lige fra sommerens musikfestival til markedsdage og intimkoncerter med verdensnavne på vores hyggelige spillested Station K. Se mere om byen herunder!


Station K

Foreninger i Langå

Marked & K

Vestpark Festival

Birgitte Bager & Jan Luxenburger, juni 2020 - tlf. 30278646 / 22957797