Om

Luxenburger Trafiksikkerhed & Vejteknik er ejet af  Jan Luxenburger - civilingeniør, trafiksikkerheds- og tilgængelighedsrevisor. Jan har i de sidste 13 år arbejdet indenfor vejsektoren i Viborg Amt, Viborg Kommune og senest i Vejdirektoratet, Vejcenter Midt- og Vestjylland.


Herudover består virksomheden af Birgitte Bager, som bl.a. har en baggrund inden for trafiksikkerhedskampagner i Viborg Amt og kommunikationsafdelingen i Region Midtjylland. Ud over kommunikationsopgaver udfører Birgitte desuden ulykkesanalyser og udvikler skolevejsundersøgelser.


Sammen udfører vi rådgivning på vejområdet og dækker de fleste aspekter inden for veje. Vi projekterer ikke selv, men har til gengæld et godt netværk af andre rådgivere som er rigtig gode til den slags. Endelig sammensætter vi gerne et projektteam af rådgivere som er tilpasset netop din opgave. Vi arbejder gerne tværfagligt og analytisk med nye opgaver og vinkler på vejområdet. Sidste nyt på stammen er fx arbejdet med modulvogntog på de danske veje, lige fra revision af bekendtgørelsen til udformning af informationsmateriale og implementering af løsninger i de enkelte kommuner og virksomheder.


Du kan læse mere om vores baggrund i i vores CV'er samt i virksomhedens referenceliste.


CV for Jan Luxenburger

Virksomhedens referencer


Kontakt mig hvis du har brug for en hjælpende hånd til dine veje  - ring på 2295 7797 eller send mig en mail.


       Luxenburger Trafiksikkerhed & Vejteknik ApS - Parkalle 25, Frederiks, 7470 Karup J - CVR 38719688